Have- og parker

10000001541

Agrometer på Frederiksborg slot!

Vi har haft fornøjelsen af at levere et komplet pop-up vandingsanlæg til Frederiksborg Slot, hvor vi har sørget for vandingen af deres vandingsanlæg i den betagende slotshave. 
Vores sprinklersystem er en perfekt match til de historiske omgivelser og sikrer, at parkens smukke planter og træer får den nødvendige fugt, de behøver for at trives.
Vi er stolte over at bidrage til vedligeholdelsen af sådan et ikonisk sted som Frederiksborg Slot.
Redigeret

Genbrug regnvandet

På en halvø på Østerbro i København, ligger Svaneknoppen, hjemsted for Svanemøllebugtens Vinterbadelaug. Vi er hos Agrometer meget stolte over at have leveret en specialdesignet vandingsløsning til dette unikke sted!
Vores skræddersyede system inkluderer blandt andet en dykpumpe i vandtanke, der forsynes med regnvand opsamlet fra tagene på foreningens bygninger. I tørre perioder suppleres vandtankene automatisk med vand fra byens forsyning, som sikre konstant vandtilgængelighed.
Med en smart app-baseret styreboks kan systemet automatisk justere vandingsbehovet baseret på vejret, og slukker selv ved naturlig nedbør. Det er teknologi og naturhensyn hånd i hånd, for at fremme bæredygtighed og miljøansvarlighed.
Hos Agrometer fortsætter vi med at skabe innovative løsninger, der støtter miljøet og vores samfundsbehov. Tjek ind for at se, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå dine bæredygtighedsmål med vores teknologi!
Interesseret? Lad os ringe dig op.