Udviklingsingeniør

SDS8000 mindre copy3

Ingeniør til udvikling – skab fremtidens løsninger til landbruget

Er du passioneret omkring teknologi og innovation? Har du en baggrund som maskiningeniør? Så har du muligheden for at have en styrende rolle i udviklingen af de største selvkørende landbrugsmaskiner hos Agrometer. Vi søger en maskiningeniør, som er klar til at bidrage til at forme fremtidens løsninger og bidrage til en mere bæredygtig landbrugsindustri.

I Agrometer har vi landbruget som vores kernemarked. Hertil udvikler og producerer vi en af de allermest klimaeffektive løsninger til udbringning af gylle, og i takt med den grønne omstilling oplever vi en stigende efterspørgsel i både ind- og udland. Det er et strategisk nøglepunkt at sikre en forsat udvikling og optimering af vores løsninger, og derfor ønsker vi at styrke vores team med en kompetent og handlekraftig person.

Din rolle i Agrometer

Du bliver en vigtig del af vores tekniske afdeling, hvor din primære opgave bliver at udvikle og optimere maskiner til udbringning af husdyrgødning.

Dine ansvarsområder vil bl.a. omfatte:

  • Design og konstruktion af maskiner, der sikrer en mere økonomisk og klimamæssigt effektiv gyllehåndtering.
  • Ledelse af udviklingsprojekter fra idé over konceptualisering til implementering og dokumentation.
  • Prototypetests og produktoptimering, både i forhold til fremstilling og anvendelse.
  • Du kommer til at samarbejde tæt med både interne teams, kunder i ind- og udland og andre eksterne interessenter for at sikre, at vores maskiner møder de højeste standarder og bidrager positivt til landbrugets grønne omstilling.

Vi forestiller os

Du har en passende uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør eller lignende, samt praktisk erfaring fra udvikling og konstruktion af maskiner, herunder gerne projektledelse. Du kan se dig selv i et mindre og stærkt team i en spændende virksomhed i vækst, og har lyst til at gøre en positiv forskel for både kunder og kollegaer.

Du har solid erfaring med 3D-CAD (gerne SolidWorks) og PDM-systemer og udarbejdelse af produktionsgrundlag. Da afdelingen varetager mange forskellige opgaver, er det også vigtigt, at du trives med opgaver uden for dine primære kompetencer.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til risikovurderinger, CE-mærkninger samt standarder og direktiver.

Hvad vi tilbyder

  • Du får en nøglerolle i en organisation med korte beslutningsprocesser, og du kommer til at sætte et stort præg på vores fremtidige løsninger.
  • Hverdagen bliver alsidig med forskelligartede opgaver, og der er plads til fleksibilitet i forhold til, hvordan de tilrettelægges og løses.
  • For den rette person vil der på sigt være mulighed for at blive produktejer for en del af produktprogrammet.
  • Og ikke mindst vil du blive budt velkommen af engagerede og fagligt stolte kollegaer, der glæder sig til at tage imod dig og hjælpe dig godt i gang.
  • Lønpakke efter kvalifikationer og erfaring, derudover sundhedssikring og personalegoder.

Praktisk information

Ansøgning og CV sendes til job@agrometer.dk (skriv ”Ingeniør til udvikling” i emnelinjen)

For yderligere information om stillingen, kontakt teknisk chef Brian Hansen på 2480 1354.

Så meget mere…

Agrometer er mest kendt som producent af de ikoniske selvkørende og bugserede maskiner til udbringning af gylle, som vi har markedsført i 30 år. Maskinerne sikrer markedets mest effektive og klimavenlige udbringning af gylle på både danske og internationale marker.

Men Agrometer er så meget mere.

Siden 1977 har vi produceret og leveret udstyr til markvanding, pumpeløsninger til landbruget, til industrien og til den maritime sektor, og samtidig er vi markedsledende på leverance af komplette løsninger til sports- og parkvanding.

Virksomheden er beliggende i Grindsted, og beskæftiger ca. 80 medarbejdere. Læs mere på www.agrometer.dk og følg vores verden på både Facebook og Linkedin.

Interesseret? Lad os ringe dig op.