Indtræk Bauer vandingsmaskiner

IMG 5866

Indtræks vandingsmaskiner i topkvalitet

 Bauer Rainstar indtræks vandingsmaskiner er til dig der lægger vægt på driftssikkerhed, lang holdbarhed og en høj brugtværdi. Rainstar vandingsmaskiner har været forhandlet i Danmark gennem mere end 30 år, og regnes af mange for markedets bedste indtræks vandingsmaskine.

Alle Bauer Rainstar vandingsmaskiner er forsynet med computerstyring og energibesparende fuldstrømsturbine. Derfor får du en vandingsmaskine hvor det er nemt at holde øje med status på vandingen, og samtidig er du sikret at energiforbruget - og dermed omkostningerne - er så lavt som muligt.

Se brochure  Se BAUERS EGEN BROCHURE

Lang holdbarhed

Der er hele vejen igennem valgt komponenter af højeste kvalitet til fremstillingen af Bauer Rainstar vandingsmaskiner, og den lange holdbarhed illustreres ved at der i dag stadig er mange eksemplarer i drift af de første Rainstar vandingsmaskiner, der blev solgt i Danmark tilbage i 1970-erne.

Med mere end 70 forskellige størrelser og et omfattende udstyrsprogram, findes der en passende vandingsmaskine til ethvert behov.

Bauer Rainstar Pro Rain F40

Velkendt kvalitet til fordelagtige priser

Pro Rain er en ny serie af vandingsmaskiner fra Bauer, fremstillet efter de velkendte Bauer kvalitetsnormer.

Prisen er tilmed også særdeles attraktiv. Derfor er Pro Rain et oplagt valg for dig, som virkelig prioriterer ”mest værdi for pengene”.

Pro Rain findes i to modeller, som tilsammen dækker de mest anvendte slangestørrelser.

Med Pro Rain får du en fuldautomatisk vandingsmaskine med lang holdbarhed, designet til at give dig en problemfri drift i mange år.

 

Interesseret? Lad os ringe dig op.