Vanding af Tennisbaner

AUTOMATISKE VANDINGSANLÆG TIL TENNISBANER

Korrekt vanding er en vigtig forudsætning for at have perfekte tennisbaner. Med et automatisk vandingsanlæg er du sikker på at banerne altid får den nødvendige mængde vand, uden du skal huske at tænde og slukke hele tiden.

Vandingsanlægget programmeres typisk til at vande sidst på natten, så banen er klar til brug fra morgenstunden. Ved flere baner vandes disse på skift, så det er muligt at nøjes med et mindre pumpeanlæg.

For at opnå yderligere besparelser og undgå overvanding af banerne, kan der monteres en regnsensor på vandingsanlægget. Den sørger for at afbryde den automatiske vanding, hvis der kommer tilstrækkelig med naturlig nedbør.

Med et ekstra kontaktur kan man give spillerne mulighed for, når som helst at vande én eller flere baner i et forudbestemt antal minutter, blot ved et tryk på en enkelt knap. Helt uden risiko for omprogrammering af de faste indstillinger.

 

Tennisbane 020

Beskyttet mod vind og vejr

Vandingsanlægget samles med korrosionsbestandige plastmaterialer, der sikrer lang levetid. De nedgravede pop-up sprinklere er godt beskyttet mod vind og vejr - og vildfarne tennisbolde. Et beskyttelsesrør uden om sprinkleren sikrer at de heller ikke beskadiges under fejning af banerne.

TENNIS BROCHURE

VTK1

Vejle Tennisklub

Det optimale vandingsanlæg til tennisbanen sparer vand, forbedrer banen og øger medlemstilfredsheden. Vejle Tennis Klub har i 10 år nydt godt af Agrometers løsning. 

Læs mere her

Interesseret? Lad os ringe dig op.