Ledig stilling Pumpemontør

IMG 6160 copy BW3

Pumpemontør


Er du en dygtig håndværker, der også sætter en ære i at levere en flot finish på dit arbejde? Har du lyst til et afvekslende job, med forskellige montage- og reparationsopgaver af pumper? Så er du måske vores nye kollega på vores pumpeværksted

Intern montør til pumpeværksted
Du bliver beskæftiget med forskellige opgaver indenfor montage og reparation af pumper og pumpeopbygninger.
Det indebærer bl.a. samling af pumper, montage af rørføring og ventiler, samling af plastrør, reparation og fejlfinding samt afprøvning af pumper i nyt testanlæg.

Alt efter behov og kvalifikationer kan du også få andre opgaver andre steder i vores montageafdeling.

Fast stillinger med varierende opgaver
Vi tilbyder en fast stilling med varierende arbejdsopgaver, hvor du både arbejder selvstændigt og sammen med dine kollegaer. Du kommer til at arbejde med et bredt program af anerkendte pumpefabrikater, hvor fokus er på ydelse og brugervenlighed.

Du tilbydes en rimelig løn efter kvalifikationer, som suppleres med pensionsordning og personalegoder– og ikke mindst en masse flinke kollegaer, der med godt humør glæder sig til at byde dig velkommen og give dig den nødvendige oplæring.

Ansvarsbevidst og dygtig håndværker
Du har en relevant håndværksmæssig baggrund som fx maskinarbejder, mekaniker, montageoperatør eller lignende. Erfaring med pumper vil være et plus, men ikke et krav.
Du er en dygtig håndværker der også har tegningsforståelse, og det er naturligt for dig altid at aflevere et pænt og veludført arbejde.

Du bærer i dagligdagen på et godt humør, og trives med ansvaret for egne opgaver. Du læser, taler og forstår dansk, og kan også begå dig på engelsk.

Vil du gerne ansøge, eller har du spørgsmål?
Kontakt værkfører Leif Lykkehaab40386157 eller ll@agrometer.dk .

Interesseret? Lad os ringe dig op.