Ledig stilling Montage & produktion

IMG 6160 copy BW3

Medarbejdere til montage og produktion

Har du lyst til at arbejde med nogle af markedets mest avancerede løsninger til behandling og udbringning af husdyrgødning? Har du faglig stolthed og befinder du dig godt på en arbejdsplads, hvor ansvarlighed og uhøjtidelighed er en naturlig del af hverdagen?

Så er du måske en af vore nye kollegaer i montage- og produktionsafdelingen.

Du er faglært landbrugsmaskinmekaniker, automatikmekaniker, kleinsmed, mekaniker, maskinarbejder eller har lignende relevant erfaring. Du har hænderne godt skruet på og kan lide at udføre dit arbejde med en flot finish. Du har almindelig sund fornuft og ansvarlighed, og forstår at andre er afhængige af din indsats.

Derfor kan du også give et ekstra nap når travlheden er størst. Hvis du har kendskab til opbygning af el- og hydrauliksystemer, er det bestemt en fordel, og vi håber du har en generel interesse i at medvirke til videreudviklingen af vore forskellige løsninger.

ANSØG

en del af en velfungerende arbejdsplads

Du kommer primært til at arbejde med montage og opbygning af vore egne maskiner til gylleudbringning, gylleseparation og vanding. Der kan også forekomme lignende opgaver indenfor komplette pumpestationer til spildevand. Du bliver en del af en velfungerende arbejdsplads med en flad ledelsesstruktur, hvor vi omgås hinanden i en uformel tone og med et godt humør. Vi tilbyder dig en rimelig løn efter kvalifikationer, som vi supplerer med pensionsordning og personalegoder.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Ansøgning og yderligere oplysninger: Produktionschef Peder A. Larsen, mobil 4038 6355 eller på mail pal@agrometer.dk

Interesseret? Lad os ringe dig op.