Vanding af Fodboldbaner

Automatisk vandingsanlæg med pop-up sprinklere

Et fuldautomatisk vandingsanlæg med pop-up sprinklere er den optimale vandingsløsning til fodboldbaner, som i dag også bliver mere og mere udbredt blandt serieklubber.

Vandingsanlægget kan programmeres til at vande automatisk på det mest hensigtsmæssige tidspunkt, som typisk vil være først på natten, hvor fordampningen er mindst - og der samtidig ikke er aktivitet på banerne.

Det betyder mindre vandforbrug og færre gener for spillerne. Samtidig giver vandingsanlægget også mulighed for at vande banen kort før trænings- eller kampstart samt i pauserne.

Vandingsanlægget kan kobles sammen med en regnmåler, således at der ikke tændes for vandingen hvis der kommer tilstrækkelig med naturlig nedbør.

spr

GRØNNE FODBOLDBANER GIVER GLADE SPILLERE

Uanset om de spiller i Superligaen eller serie 5, så er alle fodboldspillere enige om én ting: Banen skal være i orden! Med et vandingsanlæg fra Agrometer er du sikker på at have grønne og saftige fodboldbaner, uanset hvor meget solen skinner.

Vandingsmaskine fodboldbane

FLYTBAR VANDINGSMASKINE TIL FODBOLDBANER

Med en flytbar Irtec FBT vandingsmaskine har du mulighed for at vande flere baner til en overkommelig pris. Irtec FBT vandingsmaskinen er hurtig og nem at flytte med en mindre havetraktor, og den slukker selv for vandet når den er færdig.

Når der vandes i banens længderetning, kræves der typisk 2-3 ture med vandingsmaskinen for at dække hele banen. 

Irtec FBT vandingsmaskine

Slange:

  • ø40 mm x 130 m
  • ø50 mm x 170 m


Turbinedrift

  • Incl. 3 m fødeslange
  • Incl. 3 dyser

Gå til små vandingsmaskiner

Interesseret? Lad os ringe dig op.