Sport- og park

IMG 6000

GRØNNE BANER HELE SÆSONEN

Med et automatisk pop-up vandingsanlæg får du grønne baner hele sæsonen, med en minimal arbejdsindsats.

Vandingen kan foretages om natten så du både sparer vand pga. mindre fordampning, men også har banerne til rådighed i alle dagtimerne.

Automatisk pop-up vanding bruges både til sportsanlæg som fx golf, fodbold og tennis, men også til inden- og udendørs ridebaner, parker/haver, firmadomiciler m.v.

Har du brug for et flytbart vandingsanlæg til boldbaner, kan du fx vælge små indtræksmaskiner der nemt kan flyttes med en havetraktor.

DSC 0294 82

Vandingsanlæg

Med et automatisk pop-up vandingsanlæg, giver du dig selv de bedste muligheder for at skabe en flot og levende have.

Du slipper for besværet med vandslanger og at flytte rundt på vippevandere og sprinklere, og du har mulighed for automatisk at vande på det allermest gunstige tidspunkt, hvilket er først på natten, hvor fordampningen er mindst.

Det betyder at du både sparer vand og energi, og dermed gør du vandingen billigere.

Se og læs mere om automatisk vandingsanlæg

GÅ TIL

rain bird logo2

Rain bird - TOPPEN INDENFOR VANDING

Som eksklusiv forhandler af Rain bird sprinklere i Danmark, har du hos Agrometer en enestående mulighed for at få et vandingsanlæg, som løser dit behov med allerstørste præcision.

Rain bird vandingsprodukter bruges fx på både stadions- og træningsanlæg i Premier League i England og derudover finder man dem bl.a. også på tusindvis af golfbaner verden over

vector logos high resolution logos logo designs facebook icon vector 6

FØLG OS PÅ FACEBOOK – KOM TÆTTERE PÅ AGROMETER

Bliv en del af vores online fællesskab på Facebook og få et unikt indblik i hverdagen hos Agrometer. Vi deler regelmæssigt opdateringer fra vores daglige arbejde, præsenterer vores nyeste produkter, og tilbyder eksklusive gode tilbud. Derudover finder du masser af nyttige tips og tricks, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine vandingssystemer og andre Agrometer-løsninger.

Følg os for at holde dig opdateret og få inspiration til dit eget grønne projekt. Vores Facebook-side er stedet, hvor vi også gerne vil høre fra dig – deltag i samtalen, still spørgsmål, og fortæl os om dine erfaringer. Vi er her for at hjælpe og lære af hinanden i et engageret fællesskab af sports- og parkentusiaster.

Like vores side på Facebook og bliv en del af Agrometers verden.

Vi ser frem til at byde dig velkommen!

Gå til vores facebook

Interesseret? Lad os ringe dig op.