Agrometer Mobile vandingsmaskiner

IMG 9883

VI FEJRER 50 ÅR MED VORES VANDINGSMASKINER!

Vi er stolte over at fejre 50 år med vores vandingsmaskiner! Dette gør os til en stærk samarbejdspartner for vores kunder. Gennem årene har vi opbygget en uovertruffen ekspertise og et dybt engagement i at levere kvalitet og innovative løsninger til landbruget.

KVALITET OG REDUCERING AF CO2-AFTRYK FØLGES AD VED AGROMETER

I år har vi valgt at galvanisere vores vandingsmaskiner for at forlænge deres levetid og gøre dem mere miljøvenlige. Hos Agrometer stræber vi konstant efter at forbedre vores produkter og tjenester, så vores kunder får mest muligt ud af deres maskiner.

I 2024 tager vi et stort skridt fremad med introduktionen af vores galvaniserede vandingsmaskiner, en opgradering der garanterer forlænget levetid og øget holdbarhed.

  • Hvorfor galvanisering? Galvanisering er en proces, hvor en beskyttende zinkbelægning påføres stålet for at forhindre rust og korrosion. Ved at galvanisere alle vores vandingsmaskiner sikrer vi, at de kan modstå vejrforholdene. Dette forlænger ikke kun maskinernes levetid, men minimerer også behovet for vedligeholdelse.
  • Fordele for klimaet: Ved at forlænge levetiden på vores maskiner reducerer vi behovet for hyppige udskiftninger, hvilket mindsker spild og energiforbrug forbundet med produktionen af nye maskiner. Dette er en del af vores løbende engagement i at reducere vores miljømæssige fodaftryk og støtte en mere bæredygtig landbrugspraksis.
  • Kvalitet og bæredygtighed - følges ad: Hver Agrometer vandingsmaskine er designet med fokus på kvalitet og bæredygtighed. Med de nye galvaniserede modeller tager vi et vigtigt skridt mod en mere holdbar og miljøvenlig fremtid, hvor vi giver vores kunder det bedste af det bedste.

Vi ser frem til mange flere år, hvor vi fortsætter med at tilbyde de bedste løsninger for effektiv og bæredygtig vanding.

Tak til alle vores kunder og samarbejdspartnere for at være en del af denne rejse!

Agrometer XLE 125

Vandingsmaskiner du kan regne med

Agrometer mobil er en serie af vandingsmaskiner, der dækker ethvert af dine vandingsbehov. Agrometer mobil var den første selvkørende vandingsmaskine i Danmark, da den blev introduceret under navnet Omme i 1974.

50 års løbende udvikling giver dig en vandingsmaskine hvor der er lagt vægt på effektivitet og brugervenlighed. Arbejdstiden ved opstilling og igangsætning er minimal, således du får mere tid til andre opgaver. Det skyldes at alle betjeningsgreb m.v. er placeret på den mest hensigtsmæssige måde.

Agrometer mobil vandingsmaskine findes i 3 basismodeller, med i alt mere end 30 vandingsmaskiner at vælge imellem, med slangelængder fra 350 - 900 meter.

Modeller: 

SE BROCHURE

Alle vandingsmaskinerne kan leveres med Raindancer 

Mere vand for dine penge

Effektivitet, brugervenlighed og solidt dansk håndværk er kendetegnene på en Agrometer mobil vandingsmaskine. Maskinernes lave tryktab betyder at du får mere vand for dine penge, fordi du bruger mindre strøm på at drive maskinen. Arbejdstiden ved opstilling og igangsætning er minimal, fordi betjeningsgrebene er placeret på den mest hensigtsmæssige måde. Det betyder mindre tid i marken - og mere tid på andre opgaver. 

Den robuste konstruktion med mekanisk drift giver dig både en høj driftssikkerhed og en længere holdbarhed. Alle maskiner er forsynet med en 3-trins gearkasse med et hurtigt og enkelt gearskifte. Afbryderventilen kan indstilles til at virke for både overtryk og undertryk. Samtidig er den langsomt virkende, hvilket er med til at skåne hele vandingsanlægget fordi der ingen trykstød er. 

Program regn - alle Agrometer vandingsmaskiner er udstyret med program Regn 10-12 med følgende funktioner: 

Program regn giver sikker styring af vandingen, således der gives nøjagtigt den ønskede mængde. Mulighed for både for- og eftervanding samt forskellige hastigheder i op til 4 forskellige zoner. Programregn fungerer også som en overvågning af vandingsmaskinen, og lukker for vandet hvis der opstår en mekanisk fejl, som får maskinen til at stå stille.
På displayet kan man altid se aktuel hastighed, antal meter udrullet slange samt stoptidspunkt for vandingen.
Der er mulighed for udskudt starttidspunkt, og Programregn kan også udbygges med modem, som giver mulighed for fjernbetjening via SMS-koder.

Agrometer XLE Ø125

slide twin 03 3

Stabil og driftsikkert

Agrometer mobile vandingsmaskiner er udstyret med stabile og velfungerende slow-reverse kanoner, der har bevist deres driftssikkerhed gennem flere års anvendelse, og som samtidig giver dig en jævnt fordelt nedbør der er skånsom mod dine afgrøder.

Alle maskiner med ø100 og ø110 mm slange leveres med en Konkord Vario incl. 6 dyser fra 20-30 mm. Kanonen har trinløs justering af kastevinklen fra 15-27º, så du nemt kan korrigere når der vandes i blæst.

Maskiner med ø125 mm slange leveres med en Komet Twin 202 PRO kanon incl. 2 dyser (30 og 32,5 mm) med en kastevinkel på 24º. Kan mod merpris også leveres med justerbar kastevinkel fra 16-28º.

Interesseret? Lad os ringe dig op.