Agrometer Mobile vandingsmaskiner

Agrometer XLE 125

Vandingsmaskiner du kan regne med

Agrometer mobil er en serie af vandingsmaskiner, der dækker ethvert af dine vandingsbehov. Agrometer mobil var den første selvkørende vandingsmaskine i Danmark, da den blev introduceret under navnet Omme i 1974.

40 års løbende udvikling giver dig en vandingsmaskine hvor der er lagt vægt på effektivitet og brugervenlighed. Arbejdstiden ved opstilling og igangsætning er minimal, således du får mere tid til andre opgaver. Det skyldes at alle betjeningsgreb m.v. er placeret på den mest hensigtsmæssige måde.

Agrometer mobil vandingsmaskine findes i 3 basismodeller, med i alt mere end 30 vandingsmaskiner at vælge imellem, med slangelængder fra 350 - 900 meter.

Modeller: 

SE BROCHURE

Program regn 10-12

Programregn giver sikker styring af vandingen, således der gives nøjagtigt den ønskede mængde. Mulighed for både for- og eftervanding samt forskellige hastigheder i op til 4 forskellige zoner. Programregn fungerer også som en overvågning af vandingsmaskinen, og lukker for vandet hvis der opstår en mekanisk fejl, som får maskinen til at stå stille.
På displayet kan man altid se aktuel hastighed, antal meter udrullet slange samt stoptidspunkt for vandingen.
Der er mulighed for udskudt starttidspunkt, og Programregn kan også udbygges med modem, som giver mulighed for fjernbetjening via SMS-koder.

Agrometer XLE Ø125

slide twin 03 3

Stabil og driftsikkert

Agrometer mobile vandingsmaskiner er udstyret med stabile og velfungerende slow-reverse kanoner, der har bevist deres driftssikkerhed gennem flere års anvendelse, og som samtidig giver dig en jævnt fordelt nedbør der er skånsom mod dine afgrøder.

Alle maskiner med ø100 og ø110 mm slange leveres med en Konkord Vario incl. 6 dyser fra 20-30 mm. Kanonen har trinløs justering af kastevinklen fra 15-27º, så du nemt kan korrigere når der vandes i blæst.

Maskiner med ø125 mm slange leveres med en Komet Twin 202 PRO kanon incl. 2 dyser (30 og 32,5 mm) med en kastevinkel på 24º. Kan mod merpris også leveres med justerbar kastevinkel fra 16-28º.

XLE 125a3

MASKINEN TIL DE RIGTIG STORE MARKER

En af Danmarks allerstørste vandingsmaskiner med hård slange, der giver dig helt nye muligheder når du skal planlægge din vanding.

XLE leveres med enten ø110 eller ø125 mm slange, med længder på helt op til henholdsvis 900 og 800 m!

Maskinerne er opbygget med et kraftigt industribagtøj og tvangsstyring af forhjulene. Det betyder både mindre vrid i maskinen og mere stabil kørsel under slangeudlægning.

Agrometer vanding MSE+

MSE+

MSE+ er en videreudvikling af MSE serien, hvor der er fokus på kvalitet og kapacitet. Det betyder at maskinen bl.a. har industribagtøj med differentiale og hydraulisk styring, og kan fås med slangelængder op til 700 meter (ø110 mm).

Maskinen er forsynet med samme turbine som de øvrige Agrometer mobil maskiner.

MSE

MSE

SAMME GODE MASKINE - MEN MED LIDT MERE SLANGE

Storebror til den velkendte KSE, bare med større slangekapaciteter.

En driftssikker maskine gennem mere end 20 år.

Opbygget med samme kompakte konstruktion og den særlige løftebom, som på KSE-modellen.

MSE har justérbar sporvidde på 1650-1750 mm.

KSE

KSE

EN SIKKER VANDER PÅ DE DANSKE MARKER

Agrometer KSE er én af de allermest velkendte vandingsmaskiner, som har opereret på de danske marker i 30 år.

En kompakt konstruktion og den særlige løftebom gør det til en nem sag at manøvrere med maskinen i marken.

KSE har fast sporvidde på 1550 mm

Interesseret? Lad os ringe dig op.