Ledig stilling Servicemontør

DSC 2122 2 copy2

Servicemontør til landbrugskunder i ind- og udland

Grundet fortsat travlhed udvider vi vores servicefunktion med en ny fast stilling. Vi søger derfor en selvstændig og ansvarsbevidst servicemontør, der har lyst til at blive en del af et velfungerende team, der hjælper kunder inden for landbruget.

Service på maskiner til husdyrgødning og markvanding

Du vil blive tilknyttet Agrometers Serviceafdeling. Vi er et fleksibelt team, som løser opgaver for loyale kunder i Danmark og Centraleuropa. Dit primære arbejde bliver serviceopgaver ude hos kunderne både i Danmark og udlandet. Foruden serviceopgaver hjælper du også kunderne med opstart og praktisk oplæring i brug af maskinerne, og du bør i alt regne med 40-60 overnatninger årligt. Når du ikke er ude hos kunderne, deltager du i serviceafdelingens drift (herunder vagtordning) på virksomhedens adresse i Grindsted.

Selvstændig rolle i et velfungerende team

Du bliver en del af et team på små 10 personer, hvor opgaverne løses i fællesskab med godt humør og høj faglig stolthed. Vi anser vores kunder som samarbejdspartnere, og sammen strækker vi os langt for at holde deres maskiner kørende. Du får derfor en vigtig rolle for begge parter, og et alsidigt job med både fejlfinding, reparationer og oplæring af brugere.
Du vil som oftest være selv afsted, men ind i mellem også sammen med en kollega. Der er dog altid mulighed for at få telefonisk hjælp fra teamets interne supportere.
Vi sørger for, at du får en grundig oplæring i vores maskiner og arbejdsgange, inden vi sender dig afsted på egen hånd, ligesom du også vil få mulighed for relevante uddannelser/kurser.
Løn efter kvalifikationer, veludstyret servicebil (kan anvendes som transport mellem bopæl og arbejde), pensionsordning samt diverse personalegoder.

Demo 6 17 2021 8 2a2

SERVICEMINDET OG UDADVENDT PERSON

Du er uddannet landbrugsmaskinmekaniker, traktormekaniker, mekaniker, smed, maskinarbejder eller lignende og har gerne erfaring som udekørende montør (men ikke et krav). Du har kendskab til el- og hydrauliksystemer, og kan læse diagrammer. Du kan begå dig på engelsk.

Du er en udadvendt og imødekommende person, som gerne vil arbejde selvstændigt en stor del af tiden, men også har lyst til at være en del af et team. Du har teknisk interesse og faglig stolthed og har lyst til at lære fra dig. Du har et roligt temperament og forståelse for de særlige arbejdsforhold, der gør sig gældende ude i marken.
Tiltrædelse snarest efter aftale.

Hvis du vil søge stillingen eller har nogen spørgsmål, kan du kontakte CEO, Niels Nicolai Andersen på mobil 20527042, eller sende en mail til nna@agrometer.dk

SEND MAIL 

Interesseret? Lad os ringe dig op.