Ledig stilling Service montør

Servicemontør til ind- og udland

Til en fast stilling søger vi en selvstændig og ansvarsbevidst servicemontør, der har lyst til at arbejde for en international virksomhed i både Danmark og udlandet.

Arbejdsopgaver

Dit primære arbejde bliver servicering af vores egenproducerede maskiner til udbringning og behandling af husdyrgødning. Det foregår hos vores kunder i både Danmark og udlandet, og du kan regne med 40-60 overnatninger årligt. På sigt vil der også være yderligere mulighed for opgaver i udlandet. Når du ikke er på servicebesøg, deltager du i montage og reparationer på virksomheden i Grindsted.

Vi tilbyder

Du får nogle gode kollegaer, der glæder sig til at tage imod dig. Vi omgås hinanden med et godt humør i en dagligdags tone, og hjælpes ad med opgaverne på tværs af organisationen. Du får en meget udadvendt og selvstændig stilling, med en vigtig rolle som repræsentant for virksomheden. Samtidig arbejder du med teknisk avancerede løsninger, som hele tiden udvikles til kundernes behov. Med baggrund i de erfaringer du gør dig hos kunderne, får du også mulighed for at deltage i udviklingen af vores maskiner.
Løn efter kvalifikationer, pensionsordning samt diverse personalegoder.

DINE KVALIFIKATIONER

Du er uddannet landbrugsmaskinmekaniker, mekaniker, traktormekaniker eller lignende, og/eller har erfaring som servicemontør. Du har meget gerne kendskab til el- og hydrauliksystemer, og kan bruge diagrammer i forbindelse med fejlfinding og udskiftning. Du begår dig på engelsk, og gerne også på tysk eller andet fremmedsprog.

Du er udadvendt, imødekommende og ansvarsbevidst. Du vil gerne arbejde selvstændigt en stor del af tiden, men bidrager også positivt til samarbejdet i vores service- og supportafdeling. Du har et roligt temperament, og forståelse for de særlige arbejdsforhold, der gør sig gældende i landbruget. Du yder naturligvis den bedste service til kunderne, og du kommer også med konstruktiv feedback til vores udviklingsafdeling, så vi sammen skaber endnu bedre løsninger.

Tiltrædelse efter aftale. De første måneder bliver en kombination af opbygning og klargøring af maskiner, og servicebesøg hos vores kunder sammen med en kollega. På den måde sikrer vi, at du bliver godt forberedt til at kunne arbejde selvstændigt.

Hvis du vil søge stillingen eller har nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte teknisk chef Peder Aggefeld Larsen på mobil 40 38 63 55, eller sende en mail til pal@agrometer.dk

Vi venter gerne på den rette kollega, men potentielle kandidater tages løbende til samtale.

SEND MAIL 

Interesseret? Lad os ringe dig op.