Gorman Rupp Super T

Super T HDR

UNIKT ARBEJDSMILJØ MED SELVANSUGENDE PUMPER

Med Gorman Rupps Super T selvansugende spildevandspumper, får du en pumpeløsning der giver dig et unikt, rent og behageligt arbejdsmiljø.

De selvansugende spildevandspumper opstilles tørt i hus ved siden af eller ovenpå pumpebrønden. Al daglig drift og servicering foregår derfor, uden at der er spildevand eller gasser i nærheden. Det skyldes pumpens unikke konstruktion, som betyder at den kan ansuge i et helt åbent rørsystem - dvs. uden brug af bundventiler.

Samtidig er Gorman Rupp pumperne meget nemme og hurtige at servicere, fordi den hydrauliske enhed kan tilgås uden at suge- eller trykledning skal afmonteres. Det betyder at evt. tilstopninger kan fjernes på få minutter, således at effektiviteten hele tiden er i top.

Specifikationer

Pumpestørrelser:
2" - 3" - 4" - 6" - 8" - 10"

Max. flow: 215 l/s - 772 m3/time
Max. løftehøjde: 40 mVs.
Max. fripassage: 76 mm (3")

Materialer:
Støbejern - CD4MCu
Duktilt jern - rustfrit stål

ERADICATOR SKÆRE SYSTEM TIL EKSTRA VANSKELIGT SPILDEVAND

Alle Super T serie pumper kan som ekstraudstyr forsynes med det særlige ERADICATOR skære system, som anbefales når spildevandet har et højt indhold af emner der er særligt svære at pumpe, som fx plastikposer, bleer, snore, elastikker med videre. Den type urenheder bliver med ERADICATOR Super-Flow revet og flået i pumpbare småstykker, takket være en helt speciel og patenteret slidplade med udfræsninger og ekstra rensetand.

ERADICATOR skære system kan også monteres i eksisterende Super T pumper.

Gorman Rupp Super T selvansugende pumper kan anvendes til en lang række forskellige industrielle formål som fx garverier, kemiske fabrikker, industri spildevand, fødevareindustrien, papirfabrikker, bryggerier, recycling virksomheder m.v.

Ved pumpning af særligt aggressive og/eller slidende væsker kan pumpernes hydrauliske dele leveres i ekstra slidstærkt materiale.

Interesseret? Lad os ringe dig op.