Ledig stilling: Montagemedarbejder(e)

Montagemedarbejder(e)

Har du lyst til at arbejde med nogle af markedets mest avancerede løsninger til behandling og udbringning af husdyrgødning? Har du faglig stolthed og befinder du dig godt på en arbejdsplads, hvor ansvarlighed og uhøjtidelighed er en naturlig del af hverdagen? Så er du måske en af vore nye kollegaer i montage- og produktionsafdelingen.

Montage og opbygning af avancerede landbrugsmaskiner
Du kommer primært til at arbejde med montage og opbygning af vore egne maskiner til gylleudbringning, gylleseparation og vanding. Der kan også forekomme lignende opgaver indenfor komplette pumpestationer til spildevand. For den rette person kan der på sigt blive mulighed for at deltage i både test- og serviceopgaver ude hos vores kunder.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en velfungerende arbejdsplads med en flad ledelsesstruktur, hvor vi omgås hinanden i en uformel tone og med et godt humør. Vi tilbyder dig en rimelig løn efter kvalifikationer, som vi supplerer med pensionsordning og personalegoder.

Faglært og ansvarsbevidst håndværker
Du er faglært landbrugsmaskinmekaniker, automatikmekaniker, materielmekaniker, mekaniker, maskinarbejder eller har lignende relevant erfaring. Du har hænderne godt skruet på og kan lide at udføre dit arbejde med en flot finish.
Du har almindelig sund fornuft og ansvarlighed, og forstår at andre er afhængige af din indsats. Hvis du har kendskab til opbygning af el- og hydrauliksystemer er det bestemt en fordel, og vi håber du har en generel interesse i at medvirke til videreudviklingen af vore forskellige løsninger.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Vil du gerne ansøge, eller har du spørgsmål?
Kontakt Teamleder Jesper G. Pedersen på 20523748 // jgp@agrometer.dk eller værkfører Leif Lykkehaab40386157 // ll@agrometer.dk

 

Interesseret? Lad os ringe dig op.