Vores Markvandingsrør og tilbehør

bb950302173063aabc060e13d1ddb0f7 f589

PVC MARKVANDINGSRØR OG ALT TILBEHØR TIL VANDINGSANLÆGGET

Hos Agrometer har du adgang til Nordens største sortiment indenfor vandingsanlæg, med alt tænkeligt udstyr og tilbehør, lige fra bunden af boringen, markvandingsrør og fittings til jordledningen, ventiler og koblinger, helt ud til vandingsmaskinen og dysen på vandingskanonen.


Det betyder at du kan nøjes med at handle ét sted, når du skal have udstyr og reservedele til dit vandingsanlæg. Dermed sparer du både tid, men også penge på fragt. Vi sender dagligt til hele landet, og ekspederer lige indtil lukketid.

Projektering af vandingsanlæg

Der er forskellige ting du skal tage højde for, når du vil investere i vandingsanlæg. Hvor meget vand har du til rådighed, hvor stort et areal skal vandes? Er der højdeforskelle?

Den slags slipper du for at spekulere på, når du vælger Agrometer til at projektere dit vandingsanlæg. Ud fra dit behov og dine muligheder dimensionerer vi vandingsanlægget, så du får mest muligt vand for dine penge. Hele anlægget tegnes nøjagtigt ind på målfaste kort, så du kan se hvor du skal placere markvandingsrørene og hydranterne. Enkelt og letforståeligt, og samtidig får du værdifuld dokumentation, hvis du senere vil udvide vandingsanlægget.

SE KATALOG 1

Interesseret? Lad os ringe dig op.