Pumper

samarbejde

Fra flydende til fremdrift - Agrometer pumper det hele!

Hos Agrometer tilbyder vi pumper til enhver opgave. Uanset om dit projekt kræver pumpning af rent vand, urenset spildevand, kemikalier, melasse, fedt, olier eller andre flydende substanser, har vi den optimale løsning. Vores udvalg omfatter både færdigmonterede pumpeopbygninger komplet med motor og bundramme samt løse pumper, der er ideelle til egne installationer.

Med vores brede sortiment af produkter fra branchens førende producenter sikrer vi, at du får en løsning, der nøjagtigt matcher dine specifikke behov. Uanset om du er i landbruget eller industrien, garanterer Agrometer høj effektivitet og pålidelighed.

For skræddersyede løsninger, kontakt vores pumpeafdeling. Vi er klar til at assistere dig med at finde den mest effektive pumpe til din opgave, sikre optimal ydelse og levere pålidelige løsninger, der holder i mange år.

Kontakt vores industriafdeling og få hjælp til din pumpeopgave.

IMG 0257

Agrometer driver dit projekt fremad

Hos Agrometer står vi klar til at guide dig sikkert igennem hele processen med valg og installation af pumper. Vi specialiserer os i at levere skræddersyede løsninger, hvor hver pumpebrønd er nøje designet og tegnet af vores dygtige tekniske tegnere for at møde dine specifikke behov.

Vores omfattende sortiment af pumper dækker ethvert behov, fra industrielle applikationer til landbrug og kommunale systemer. Vi er stolte af vores mange specialaftaler med førende pumpeproducenter, og vi er eksklusiv distributør af Gorman Rupp i Danmark, hvilket sikrer dig adgang til nogle af markedets mest robuste og effektive pumper.

Hos Agrometer producerer vi AGM-pumperne i vores egen produktionshal i Grindsted. Dette sikrer en høj kvalitet og kontrol over hver eneste detalje i fremstillingsprocessen, hvilket gør os i stand til at levere pålidelige og holdbare pumper direkte til dig.

Uanset omfanget af dit projekt, kan du stole på Agrometer til at levere en løsning, der ikke bare er effektiv og pålidelig, men også optimeret til din situation. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at finde den ideelle pumpe løsning, der vil optimere din drift og forbedre effektiviteten.

IMG 0265 2

Vi er med hele vejen

Hos Agrometer får du mere end blot en leverandør; du får en sparringspartner, der støtter dig også efter handlen er afsluttet. Uanset om du ønsker en fast serviceaftale eller blot behov for en pålidelig og erfaren leverandør til at servicere dine pumper – enten på stedet eller i vores specialiserede produktions- og vedligeholdelseshal i Grindsted, står vi klar til at assistere.

Kontakt os i dag for at diskutere dit næste projekt. Vi er her for at sikre, at du får den mest effektive og passende løsning til dine behov.

Interesseret? Lad os ringe dig op.