DP/APV Pumpevogne

DP250

MOBIL LØSNING TIL KRÆVENDE PUMPEOPGAVER

Med en DP/APV pumpevogn får du et stabilt flow af gylle til udlægger, bugseret nedfælder eller buffertank.

Du sparer dine omgivelser og medtrafikanter for mange irritationer, fordi du med en rækkevidde på op til 4 km slipper for at transportere gyllen i ildelugtende og beskidte tankvogne. Ved behov kan du forlænge rækkevidden med yderligere 4 km ved brug af en mellempumpevogn.

Piloten på udlæggeren kan fjernbetjene pumpevognen fra sin maskine, og dermed spare dig for arbejdskraft. Hele systemet er endvidere overvåget af en sikkerhedsventil, der omgående afbryder driften i tilfælde fejl som fx rørskade eller slangebrud.

Model APV er forsynet med en rensefunktion, som både fjerner gyllespild i naturen og gør det nemmere at håndtere slangerne. Rensefunktionen består af en 3.000 liter vandtank og en kompressor. Først pumpes vandet igennem slangerne, dernæst blæses en skumgummibold igennem systemet, for at sikre det er helt rent inden frakobling. 

Modeller:

Hent brochure

APV

APV 250

Pumpevognen har et indbygget rensesystem, som betyder at du ikke efterlader ”gyllepytter” i naturen, når du frakobler slangerne. Samtidig bliver det også både nemmere og mere behageligt at flytte rundt på slangerne.

Rensesystemet består af en 3.000 l vandtank under pumpevognen samt en kompressor. Inden slangerne frakobles, pumpes vandet igennem og skyller slangerne. Til sidst blæses en skumgummibold igennem systemet for at sikre at slanger og rør er helt rene.

IMG 5485

APV 350

Endnu større og stærkere! APV 350 er storebror til APV 250, og er forsynet med de samme gode funktioner - men med større kapacitet. En stærk og robust opbygning betyder at der kan pumpes flere kubikmeter mellem almindelige servicereparationer.

APV 350 er forsynet med en 205 kW John Deere motor og en Cornell 4NHTB støbejernspumpe. Denne model har i årevis været brugt til netop gyllepumpning i både USA og Europa, og har fået et velfortjent ry som en særdeles kraftfuld og stærk pumpe, der garanterer høje ydelser.

DP250

CP 250

CP 250

Mobil buffertank med pumpevogn

CP250 er en kombination af buffertank og pumpevogn. Med dens funktioner og opsætning vil det blive lettere og hurtigere, og prisen er tilmed billigere end en standalone buffertank og pumpevogn.

Rumindhold buffertank: 60 m3

Se specifikationer (.pdf)

MP 250 kruse 2 of 61

Store afstande er intet problem

Når du skal pumpe længere end 4 km, kan du bruge en MP mellempumpe. Mellempumpen forøger din pumpedistance med op til yderligere 4 km (afhængig af forhold). MP pumpevognen er baseret på DP 201, men leveres uden sugekran, returløbsfunktion m.m. Fjernbetjeningen er integreret med hovedpumpevognen, og styres automatisk fra udlæggeren.

LP250

DP

Vakuumansugning til pumpning fra lukkede beholdere

Har du ind i mellem behov for at pumpe fra lukkede beholdere som fx biogastanke, kan både DP 201 og APV 250 som ekstraudstyr leveres med vakuumansugning. Vakuumansugningen fjerner evt. luftspærre i sugeledningen, og gør det muligt at bruge pumpevognen de steder, hvor man ikke kan få ansugningspumpen direkte ned i gyllen.

laekage kontrol

Kontrollér slanger og rør med ekstra lækagekontrol

Der kan med tiden opstå små utætheder pga. rifter i fødeslangerne, som er så små at de ikke registreres af systemet. Med lækagekontrollen kan du kontrollere at din fødeledning er helt tæt.

To flowmålere i hver sin ende af systemet sammenligner løbende den pumpede og den udbragte gyllemængde, og kan indstilles til at afbryde pumpningen ved en valgfri afvigelse.

Interesseret? Lad os ringe dig op.