Vanding af Golfbaner

golf3

Vandingsanlæg til golfbaner

Korrekt vanding af golfbanen er en vigtig forudsætning for at have en bane, der altid lever op til medlemmernes ønsker og krav. I Agrometer har du en samarbejdspartner, der har årelang erfaring i projektering og montering af vandingsanlæg til golfbaner.

Når du vælger Agrometer som leverandør til din golfbane, gør du brug af mere end 25 års erfaring indenfor vanding af golfbaner. Det er din garanti for at få en løsning, der fuldt ud lever op til dine forventninger. Samtidig får du en leverandør der har et godt kendskab til årets gang på golfbanen, og som ved at det er altafgørende, at klubbens medlemmer og gæster kan spille på perfekte baner i højsæsonen.

Derfor benytter Agrometer sig kun af løsninger og komponenter, der i årevis har bevist deres holdbarhed og funktionalitet, og samtidig har vi i højsæsonen en stor montørstab, der er klar til at hjælpe dig med kort varsel.

Agrometer har gennem årene etableret vandingsanlæg på ca. 60 golfbaner i Danmark, og servicerer i dag omtrent det dobbelte antal baner.

rainbirdgron

Rain Bird

Som eksklusiv forhandler af Rainbird sprinklere i Danmark, har du hos Agrometer en enestående mulighed for at få et vandingsanlæg, som løser dit behov med allerstørste præcision.

Rain Bird vandingsprodukter bruges fx på både stadions og træningsanlæg i Premier League i England, og derudover fi nder man dem bl.a. også på tusindvis af golfbaner verden over.

En af de markante fordele ved Rain Birds pop-up sprinklere er skyllefunktionen, som forhindrer skidt i at sætte sig i sprinkleren. 

Se skyllefunktionen i videoen her

IC System

Interesseret? Lad os ringe dig op.