Spildevandspumper Selvansugende

Super T 1

Gør spildevandspumpning til en ren fornøjelse

Med tørtopstillede og selvansugende spildevandspumper får du en unik og effektiv pumpeløsning, som også giver dig et behageligt og rent arbejdsmiljø.

Det er nogen af grundene til at Agrometer har installeret mere end 500 pumpestationer hos fremsynede danske renseanlæg, spildevandsforsyninger og industrivirksomheder.

  • Ægte selvansugende betyder sikker drift
  • Tørtopstillet sikrer godt arbejdsmiljø og hurtig service
  • Kraftig konstruktion og materialevalg sikrer lang holdbarhed og lavere levetidsomkostninger
  • Ingen el-dele er nedsænket i væsken
  • Hurtigt justerbar slidplade sikrer optimal pumpning og lave driftsomkostninger
Ultra V 28

Førende teknologi i mere end 80 år

Siden grundlæggelsen i 1933 har amerikanske
The Gorman-Rupp Company udviklet sig til at være en af verdens førende pumpefabrikanter.

Den første ægte selvansugende og tørtopstillede spildevandspumpe blev introduceret i 1963. Siden da har pumperne gennemgået en løbende udvikling, så de i dag stadig fremstår som markedets førende løsning, når der både skal lægges vægt på ydelse ,arbejdsmiljø og driftsikkerhed.

Programmet består af følgende pumpeserier: 

Super T

T-seriens evne til at evakuere luft fjerner problemer med ansugning og damp, som det kendes fra andre typer centrifugalpumper. Under normal drift er sugerør, pumpehus og afgangsrør helt fyldt med væske.

Samtidig er pumpehuset udformet sådan at det aldrig kan løbe tør. Pumpen kan derfor altid selvansuge, så længe sugeledningen er tæt og har kontakt med væsken.

Pumpehuset er forsynet med påfyldningsstuds i top og drænprop i bund. På den måde kan man hurtigt fylde vand på til opstart, og hurtigt tømme pumpen ved service. Altsammen uden at afmontere rørføringen.

LÆS MERE

Ultra V alene

Ultra V

Selvansugende spildevandspumper med ekstra høj ydelse

De selvansugende Ultra V spildevandspumper fra Gorman Rupp er udviklet efter de samme principper som den velkendte Super T-serie, men er designet til væsentligt højere ydelser.

Det betyder at også Ultra V spildevandspumper giver dig et godt og rent arbejdsmiljø, fordi spildevandspumperne opstilles tørt ved siden af eller ovenover brønden. Ligeledes kan du også på Ultra V spildevandspumper servicere den hydrauliske enhed og fjerne tilstopninger, uden at afmontere rørføringen.

Læs Mere

Interesseret? Lad os ringe dig op.