Pop-up Havevanding

DSC 0323 110

Et nemt og effektivt vandingsanlæg

Med et automatisk pop-up vandingsanlæg, giver du dig selv de bedste muligheder for at skabe en flot og levende have.

Du slipper for besværet med vandslanger og at flytte rundt på havevanderen og sprinklere, og du har mulighed for automatisk at vande på det allermest gunstige tidspunkt, hvilket er først på natten, hvor fordampningen er mindst. Det betyder at du både sparer vand og energi, og dermed gør du havevandingen billigere.

Havevandingen kan styres med en lille vandingscomputer. Du kan nemt lave forskellige programmer, men har også mulighed for at starte havevandingen manuelt. Der er også mulighed for at installere en elektronisk regnmåler, som sørger for at der ikke vandes, når der er kommet tilstrækkelig med naturlig nedbør.

I et automatisk vandingsanlæg er der også drypvanding, hvilket er med til at give dine rødder de bedste vilkår.

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om havevanding med pop-up sprinklere og ikke mindst hvad vi kan hjælpe dig med.

SE BROCHURE

HAVE van2

Pop up vandingsanlægi nye og gamle haver

Automatisk havevanding kan installeres i både nye og gamle haver. Agrometers montører bruger en speciel maskine til nedrilning af slanger. Det gøres derfor meget skånsomt, og det betyder at eventuelle småskader på plænen, er væk igen allerede efter få dage.

Kontakt vores salgsafdeling og få lavet et udkast til dit eget have vandingsanlæg.

IMG 1887 2

Gør det selv eller få det monteret

Automatisk pop-up havevanding kan fås både som byg-selv løsning, eller som færdigmonteret totalløsning. Vi udarbejder en detaljeret projekttegning, med nøjagtig placering af sprinklere, samlinger og ventiler. På den måde får du den mest optimale løsning, hvor der både er tilstrækkelig kapacitet, men også er taget højde for at der ikke skal vandes på bygninger og større flisearealer.

Kontakt vores salgsafdeling og få lavet et udkast til dit eget have vandingsanlæg.

20200827 102018 2

Drypvandingsanlæg

Rain Birds dryp-produkter er designet til vandingssystemer, hvor der er lille eller begrænset vandforsyning. Dryp-produkterne er en meget effektiv vandingsmetode, da man får sundere planter og sparer vand ved at vande direkte ved rødderne.

Rain Bird tilbyder 150 dele til drypvanding og har derfor et bredt sortiment af produkter, som kan tilpasses alle behov.

Drypvanding bruges i mange situationer blandt andet: træer, hækplanter, bede, plantekasser, drivhuse, græsplæner osv.

Med en styring kan et drypvandingsanlæg laves automatisk.

Interesseret? Lad os ringe dig op.