APV pumpevogn - 250

Standardudgaven der dækker de fleste behov

APV 250 har gennem mange år været anvendt som en god og driftsikker løsning til forsyning af både SDS og SRS-løsning til forsyning af både SDS og SRS-udbringere, men også til transportopgaver eller forsyning af tredjeparts udbringere. 

Pumpevognen har en 251 HK John Deere motor og en Bauer SX2000 pumpe, og giver en ydelse på op til 250 m3/time @ 12 bar (afgangstryk)

 

Uddrag af tekniske data APV 250

  • Vægt excl. brændstof: ca. 8.500 kg
  • Motor: John Deere Powertech 6068 - 251 HK / 188 kW
  • Brændstofkapacitet: 1000 l
  • Adblue kapacitet: 56 l
  • Luftydelse kompressor: 11.000 l/min
  • Dæk: Michelin 340/65/ R18
  • Transporthastighed: Max. 30 km/h

APV pumpevognene

APV 250 og APV 350 er komplette pumpevogne med rensefunktion. Pumperne er designet til kontinuerligt at levere store mængder over lange afstande. 

Pumpevognen er grundstenen i din Agrometer-løsning. Den gør det muligt at udbringe gylle kontinuerlgit på marken, og den fjerner gylletransport fra offentlige veje. Du kan pumpe direkte ud til en SDS-eller SRS-udbringer. Med tilkøb af styring kan du også bruge den til at fylde en buffertank ved marken, transportere gylle fra en lókation til en anden, eller bruge den til kontinuerlig udbringning med tredjeparts draghose-system.

APV kan anvendes både ved gylletanke, laguner, buffertanke med videre. Max. tankdybde er 5 meter, mens max. højde på gylletank/buffertank er 4 m over niveau. 

Med rensefunktionen undgår du at efterlade "gyllepytter" når du frakobler slangerne. Rensefunktionen består af en vandtank på 2.150 l, en kompressor og en skumbold. Inden slangerne frakobles, pumpes vandet igennem slangerne og skyller dem. Derefter blæses skumgummibolden igennem systemet for at sikre, at slanger og rør er helt rene inden de frakobles.

Pumpevognene kan fjernbetjenes fra udlægger eller traktor 

Interesseret? Lad os ringe dig op.