APV pumpevogn - 350

NÅR DU VIL HAVE EKSTRA KRAFT OG KAPACITET

APV 350 er pumpevognen til dig, der har behov for ekstra kapacitet til særligt krævende opgaver, og som ønsker at arbejde med det allerbedste udstyr. APV 350 er grundlæggende designet på samme måde som APV 250, men er udstyret med en endnu kraftigere John Deere motor 300 HK, og en meget slidstærk Cornell 4NHTB pumpe, som giver dig hele 350 m3/time @ 12 bar (afgangstryk).

Herudover har APV 350 også fjernbetjent omskift mellem rumpe og rensefunktion. Det betyder dels, der skal udskiftes mellem pumpe og kompressor, og chaufføren slipper også for at gå den lange vej frem og tilbage mellem udbringer og pumpevogn, hver gang der skal laves et skift

Uddrag af tekniske data APV 350

  • Vægt excl. brændstof: ca. 9.000 kg. 
  • Motor: John Deere Powertech 6068 - 278 HK / 208 kW
  • Brændstofkapacitet: 1000 l
  • Luftydelse kompressor: 11.000 l/min
  • Dæk: Michelin 340/65 R18
  • Transporthastighed: Max. 30 km/h

APV pumpevogne

APV 250 og APV 350 er komplette pumpevogne med rensefunktion. Pumperne er designet til kontinuerligt at levere store mængder over lange afstande. 

Pumpevognen er grundstenen i din Agrometer-løsning. Den gør det muligt at udbringe gylle kontinuerlgit på marken, og den fjerner gylletransport fra offentlige veje. Du kan pumpe direkte ud til en SDS-eller SRS-udbringer. Med tilkøb af styring kan du også bruge den til at fylde en buffertank ved marken, transportere gylle fra en lókation til en anden, eller bruge den til kontinuerlig udbringning med tredjeparts draghose-system.

APV kan anvendes både ved gylletanke, laguner, buffertanke med videre. Max. tankdybde er 5 meter, mens max. højde på gylletank/buffertank er 4 m over niveau. 

Med rensefunktionen undgår du at efterlade "gyllepytter" når du frakobler slangerne. Rensefunktionen består af en vandtank på 2.150 l, en kompressor og en skumbold. Inden slangerne frakobles, pumpes vandet igennem slangerne og skyller dem. Derefter blæses skumgummibolden igennem systemet for at sikre, at slanger og rør er helt rene inden de frakobles.

Pumpevognene kan fjernbetjenes fra udlægger eller traktor 

Interesseret? Lad os ringe dig op.