Pumpevognsoptioner

Fjernbetjent skift mellem pumpning og rensning

KUN TIL APV 250

Når der skiftes mellem pumpning og rensning på APV 250, er det nødvendigt at afbryde motoren før skiftet laves manuelt. Ved tilkøb af fjernbetjent gearkasse slipper man for dette, og kan i stedet klare det direkte fra udbringeren, på samme måde som på APV 350

 

Ekstra vandtilførsel

KUN APV

Ved pumpning af meget tyk gylle kan man vælge at tilsætte vand, så viskositeten sænkes. Den tilsatte mængde vand måles og aflæses, således den udbragte mængde kan dokumenteres.

Ethernet repeater station

Ved drift i områder hvor radiokommunikationen kan være udfordret, er brug af en repeater-station med til at stabilere kommunikationen mellem pumpevogn og modtager. Den stabile reperater kan strategisk mellem enhederne, og fungerer som et ekstra kommunikationspunkt. 

En Ethernet repeater er også et godt alternativ, hvis mangelfuld dækning på telenetværket gør brug af GSM-kommunikation usikkert.

 

12 m teleskopantenne

I kuperet terræn og områder med dårlige signalforhold, giver teleskopantennen en bedre radiokommunikation. Forbedret radiokommunikation giver mere effektivitet, fordi risikoen for automatisk nedlukning reduceres 

Interesseret? Lad os ringe dig op.