Ledig stilling Montør til pop-up vanding

MONTØR – anlæg og servicering af pop-up vandingsanlæg

Har du hænderne ”godt skruet på” og sans for tekniske løsninger? Trives du med udendørs arbejde og frihed under ansvar? Er du serviceminded og sætter en ære i at levere et flot stykke arbejde? Så er du måske vores nye montør!

Agrometer designer, projekterer, sælger og monterer totalløsninger inden for vandingsanlæg til sportsanlæg samt have og park i hele Danmark. Agrometer er bl.a. markedsledende inden for vandingsanlæg til golfbaner og servicerer bl.a. også de royale slotte. Medarbejderstaben kendetegnes ved høj faglig stolthed og godt samarbejde på tværs af afdelingerne. Der er et stærkt ejerskab bag virksomheden og store vækstambitioner. Grundet en stor ordrebeholdning fra 2023, søger vi nu en ekstra montør til fast ansættelse.

Anlægsarbejde, serviceopgaver og fejlfinding

Du kommer til at indgå i vores montørgruppe, som både laver anlægsarbejde og servicering/fejlfinding på pop-up vandingsanlæg til golfbaner, boldbaner, haver og parker med videre. Anlægsarbejde vil nogle gange være projektbaseret i samarbejde med en eller flere af dine kollegaer, og du skal forvente 40-60 årlige overnatninger ude. Andre gange vil du skulle arbejde på egen hånd, især når du med tiden skal varetage service- og fejlfindingsopgaver på vandingsanlæggene. Montagearbejdet indebærer både montering af rørledninger, sprinklere, ventiler m.v. men også installation og opsætning af pc-baserede styresystemer.

Afvekslende dagligdag i kompetent team

Du får et afvekslende arbejde, hvor du i langt størstedelen af tiden arbejder ude hos vores kunder. Du bliver en del af et erfarent og kompetent team, der har arbejdet sig til en markedsledende position inden for vandingsanlæg til rekreative områder. Der er tale om en fast stilling, og når vejret umuliggør udendørs arbejde, vil du blive beskæftiget i vores montage- og produktionsafdeling. Vi har en flad og uformel organisation i virksomheden, og hjælper hinanden med at nå vores fælles mål. Du vil i starten få den nødvendige oplæring og introduktion til kunderne. Løn og pension efter kvalifikationer. Når oplæring er overstået og du kan arbejde på egen hånd, kan gulplade firmabil benyttes til transport mellem bopæl og arbejde.

Dygtig og serviceminded håndværker med et godt humør

Du behøver ikke have en bestemt uddannelse, men du kan fx være anlægsgartner, vvs’er, entreprenør eller lignende. Du er en dygtig håndværker med teknisk forståelse, der sætter en ære i at levere arbejde med en flot finish. Hvis du har erfaring som udekørende servicemontør er det et plus, men vigtigst er det, at du har et imødekommende væsen og et udpræget servicegen, så du repræsenterer firmaet på bedste vis. Du er indforstået med, at der i højsæsonen (forår-sommer) kan være behov for at yde en ekstra indsats. Du trives med udendørs arbejde og er ikke bange for at tage fat. Du har kørekort til B/E og kan både arbejde selvstændigt og sammen med andre. Du behersker IT på almindeligt brugerniveau.

Hvis du har spørgsmål eller ønske at søge stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Kenny Højmose på mobil 2040 7022 eller mail kho@agrometer.dk. Stillingen er opslået uden ansøgningsfrist, og kandidater vil blive vurderet løbende – vi opfordrer derfor til at du søger snarest muligt.

Interesseret? Lad os ringe dig op.