Ledig stilling Software projektleder

DSC 1203 copy3

Software projektleder – udvikling af software til avancerede maskinløsninger

Er du passioneret omkring teknologi og innovation? Vil du gå forrest for at lede udviklingen af software til vores avancerede maskiner? Hos Agrometer er vi specialister i maskinløsninger til landbruget og står nu over for at hjemtage den overordnende styring af softwareudviklingen til vores klimaeffektive løsninger til blandt andet gylleudbringning.
Vi oplever i takt med den grønne omstilling en stigende efterspørgsel i både ind- og udland, og det er et strategisk nøglepunkt at sikre en forsat udvikling og optimering af vores løsninger.

DIN ROLLE I AGROMETER

Du bliver en vigtig del af vores tekniske afdeling, hvor din primære opgave bliver at udvikle og optimere softwaren i vores maskiner til udbringning af husdyrgødning, så de opfylder de højeste standarder og samtidig afspejler markedets krav og ønsker. Det indebærer et tæt samarbejde både med vores dygtige underleverandører og vores kompetente el-afdeling.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Projektledelse for softwareudviklingsprojekter
  • Vedligeholdelse og tilpasning af eksisterende software
  • Udarbejdelse af styrings- og funktionsbeskrivelser, i samarbejde med den øvrige afdeling
  • Uddannelse af vores servicemedarbejdere til at supportere el-tekniske og styringsmæssige funktioner på vores maskiner
  • Bidrage til risikovurdering og CE-mærkning af maskiner

Teknisk uddannet med solid PLC-erfaring

Du har en passende uddannelsesmæssig baggrund som mechatronics-ingeniør, softwareingeniør eller en tilsvarende teknisk uddannelse (evt. elektriker med efteruddannelse). Du har solid erfaring med PLC-software og elektriske installationer på kørende materiel.
Du har flair for og erfaring med projektledelse, eller har mod på at lære det. Viden om CE-mærkning/maskindirektiv vil også blive vægtet højt. Det er også en fordel, hvis du har færdigheder inden for programmering i Codeys og/eller C, samt erfaring med tegning af eldiagrammer.
Du er kendt for at arbejde selvstændigt og struktureret, og du trives i et miljø, hvor du naturligt påtager dig ansvar, træffer beslutninger og leder projekter.
Dine evner til at navigere i komplekse tekniske projekter og dit drive for at levere løsninger af høj kvalitet, gør dig til den ideelle kandidat til at stå i spidsen for udviklingen af vores software. Sprogligt behersker du både dansk og engelsk.

Nøglerolle med stor indflydelse

  • Du får en nøglerolle i en organisation med korte beslutningsprocesser, og du kommer til at sætte et stort præg på vores fremtidige løsninger.
  • Hverdagen bliver alsidig med forskelligartede opgaver, og der er plads til fleksibilitet i forhold til, hvordan de tilrettelægges og løses.
  • Og ikke mindst vil du blive budt velkommen af engagerede og fagligt stolte kollegaer, der glæder sig til at tage imod dig og hjælpe dig godt i gang.
  • Lønpakke efter kvalifikationer og erfaring, derudover sundhedssikring og personalegoder.

Praktisk information

Lyder stillingen som noget for dig? Så send din ansøgning og CV til job@agrometer.dk (Skriv ”Software projektleder” i emnelinjen) så hurtigt som muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende og venter på den helt rette kandidat!

For mere information om stillingen kan du kontakte teknisk chef Brian Hansen på +45 24801354

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Så meget mere…

Agrometer er mest kendt som producent af de ikoniske selvkørende og bugserede maskiner til udbringning af gylle, som vi har markedsført i 30 år. Maskinerne sikrer markedets mest effektive og klimaeffektive udbringning af gylle på både danske og internationale marker.

Men Agrometer er så meget mere.

Siden 1977 har vi produceret og leveret udstyr til markvanding, pumpeløsninger til landbruget, industrien og den maritime sektor, og samtidig er vi markedsledende indenfor komplette, automatiske løsninger til sports- og parkvanding.

Virksomheden er beliggende i Grindsted, og beskæftiger ca. 80 medarbejdere. Læs mere på www.agrometer.dk og følg vores verden på både Facebook og LinkedIn.

Interesseret? Lad os ringe dig op.