AGM Vandingsmaskiner

PhotoEditor 20190625 204520640

VANDINGSMASKINER TIL ETHVERT BEHOV

Hos Agrometer kan du vælge blandt mere end 150 forskellige vandingsmaskiner. Det betyder at du kan finde en vandingsmaskine der passer præcist til dit behov og dine ønsker.

 

Agrometer mobile vandingsmaskiner

Hvis du vil have en selvkørende vandingsmaskine og lægger vægt på driftssikkerhed og stor brugervenlighed, bør du vælge Agrometer mobile vandingsmaskiner. Findes i 3 basismodeller med slangelængde op til 900 meter.
Agrometer mobil så dagens lys i 1974 under navnet Omme vandingsmaskine, og er løbende udviklet og tilpasset efter tidens krav og ønsker.

GÅ TIL 

 

Bauer Rainstar Pro Rain F41

BAUER RAINSTAR INDTRÆKS VANDINGSMASKINER

Bauer Rainstar vandingsmaskiner er det indlysende valg for dig der ønsker vandingsmaskiner af ypperste kvalitet.

Alle Rainstar maskiner er udstyret med de meget driftssikre Komet Twin vandingskanoner, der giver en jævn og ensartet nedbør i hele spredebilledet.

GÅ TIL    

Swedish mobile irrigation equipment 001 forstorret

Irtec indtræks vandingsmaskiner

Indtræks vandingsmaskine fra en af Sydeuropas største fabrikanter. Irtec indtræks vandingsmaskiner er et af de mest attraktive mærker indenfor sin prisklasse med funktionaliteter som dyrere vandingsmaskiner.

Irtec er indtræks vandingsmaskiner i solid kvalitet, til meget konkurrencedygtige og attraktive priser. Det store udvalg og tilbehørsprogram betyder at du nemt kan finde en model der passer perfekt til din vandingsopgave.

Gå til

Interesseret? Lad os ringe dig op.