SRS1500 bugseret nedfælder

IMG 7403 copy

Masser af styrke til de store redskaber

SRS 1500 er en helt nyudviklet slangetromle, der giver nye og endnu bedre muligheder for gyllenedfældning. SRS 1500 er udført i en kraftig konstruktion med bogieaksel, som giver bedre mulighed for at arbejde med tunge redskaber.

Samtidig er SRS 1500 forsynet med elektrohydraulisk slangestyr, som det kendes fra SDS 8000. Det giver en forbedret slangeoprulning og dermed en mere jævn kørsel. En ny touchskærm med diagnose værktøj gør det både hurtigere og nemmere at identificere og udbedre fejl på systemet, således at man får en meget mere effektiv udbringning. SRS 1500 har 300mm udskud på forreste aksel og tvangsstyring af bagakslen.

Maskinen er forberedt for montage af både fronttank på traktor, lækagekontrol samt dæktryksregulering.

SE SRS1500 BROCHURE

IMG 7408 2 copy

Oprethold fuld kapacitet med fronttank

Med en fronttank behøver pumpevognen ikke skifte til omrøring, og du kan holde fuldt tryk på udbringningen hele tiden. Fronttanken fungerer således at når du hæver nedfælderen, vil pumpevognen opretholde driftstrykket i stedet for at skifte til omrøring. Men i stedet for at gyllen kommer ud til nedfælderen, vil den nu blive ledt hen i fronttanken. Når du sænker nedfælderen igen, vil gyllen fra fronttanken blive nedfældet, således at tanken tømmes og bliver klar igen til næste vending.

Fronttanken har en kapacitet på 3.000 liter og er forsynet med en hydraulisk drevet AGM rotationspumpe.

Fronttanken leveres komplet med arbejds og trafiklys, nødvendige spadeventiler og koblinger samt integreret styring.

SE FT3000 BROCHURE

Interesseret? Lad os ringe dig op.