Intern sælger

 

Vi søger en udadvendt og engageret person, der har lyst til en udfordrende stilling med kundeekspedition, rådgivning og salg af tekniske artikler til landbruget, industrien og forsyningsvirksomheder.

Dine opgaver

Du får en central rolle som kundernes kontakt, når de ringer til virksomheden. Du skal vejlede og rådgive omkring valg af løsninger, foretage almindelig ordreekspedition og sælge reservedele til vores mange forskellige maskiner. Du bliver også et bindeled til vores serviceafdeling, og kommer til at fungere som support for vores eksterne sælgere, også i forbindelse med projektsalg. Derudover vil du også kunne komme til at medvirke ved disponering og indkøb, samt deltage ved forskellige udstillinger og messer.

Din profil

Du har erfaring med kundebetjening, gerne fra grossistvirksomheder, maskinhandlerbranchen eller som ekstern sælger. Du har et godt kendskab til tekniske artikler – meget gerne indenfor pumper, vvs- eller landbrugsbranchen. Du har et fornuftigt købmandsgen, erfaring med ERP og kan begå dig på engelsk og gerne tysk. Du er en udadvendt person med gode samarbejdsevner, der trives med kundekontakt og kan kommunikere med forskellige typer mennesker. Du kan sætte dig i kundens position, men også prioritere og holde overblik, når travlheden melder sig. Og ikke mindst er du motiveret for at udvikle dig og gøre en positiv forskel for både dig selv, virksomheden og dine kollegaer.

Dine muligheder

Vi tilbyder dig en udfordrende stilling i en virksomhed der både orienterer sig mod Danmark og udlandet, hvor du med engagement og dygtighed bliver en vigtig medspiller på holdet. Du får nogle gode kollegaer, der glæder sig til at tage imod dig på en velfungerende arbejdsplads i god vækst. Vi har en flad organisation, omgås hinanden med et godt humør i en dagligdags tone, og hjælpes ad med at løse opgaverne på tværs af afdelingerne.
Du får en løn der matcher dine kvalifikationer, og attraktive ansættelsesforhold med bl.a. pensions- og sundhedsordning.

For yderligere info kontakt adm. direktør Ivan Petersen på tlf. 2465 1054.

 

Ansøgning sendes til Ivan Petersen på ip@agrometer.dk.

Ansøgningsfrist er torsdag den 1. marts, men idet kvalificerede ansøgere vil blive kaldt til samtale løbende, opfordrer vi til hurtig ansøgning.